dilluns, 8 de juny del 2015

Arquitectura

Balneari d'Alange (Aigües Històriques)

El Balneari d’Alange, situat a Badajoz, a uns 18 Km de Mérida, la capital, és el major complex turístic de tota la ciutat.


Es creu que prové de l’época romana, ja que al Segle II es va fer el complex en honor a Emérita Augusta (Mérida). En aquells temps, servia com a centre de salut i de la recuperació per a la gent malalta, ja que Lucinius Serenianius, va enviar construir-la en honor a Juna, gràcies a la curació de la seva filla.

La construcció del complex, és una edificació rectangular, que conté algunes sales i habitacions amb forma circular u ovalada, i que tenen al sostre una cúpula o una cristallera.

A més, es creu que l'origen del nom d'aquest lloc, és àrab, ja que Alange, significa "Aigua d'Al•là". Va ser utilitzat pels musulmans i, finalment, al Segle XIX, va patir una reconstrucció i remodelació per al seu ús en temps actuals i contemporanis.

Actualment, és un dels millors balnearis d'Espanya, ja que amaga molta història i ofereix una gran diversitat i varietat d'activitats i opcions, per als seus clients.

Conclusió
En conclusió, penso que és un lloc recomanable, ja que ens sentirem com uns autèntics romans, en temps, però en una localització reconstruïda i remodelada per als temps actuals.


Balneari d'Alange (Extremadura)
Enllaç de la imatge



Vídeo Publicitari del Balneari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada